Back to All Events

All

Other Trainings

Other Trainings

Training

Training

Conference

Conference

RoGBC Related

RoGBC Related

Sustainability in Architecture - Dutch-Romanian Ideas on Saving Energy in Buildings  
Location : Crowne Plaza, Bucharest
From: Wednesday 04 March 2009, 00:00
To: Wednesday 04 March 2009, 00:00

4 Martie 2009 - Crowne Plaza Bucuresti

Consiliul Roman pentru Cladiri Verzi a avut o expozitie pe tema constructiilor sustenabile la  evenimentul “Sustainability in Architecture - Dutch-Romanian Ideas on Saving Energy in Buildings”. Evenimentul a fost organizat de catre Ambasada Regatului Tarilor de Jos la Bucuresti in cooperare cu SenterNovem, Agentia pentru Inovare si Dezvoltare Durabila a Ministerului Afacerilor Economice al Olandei. E.S. Dl. Jaap L. Werner, Ambasador al Regatului Tarilor de Jos in Romania si dl. Razvan Murgeanu, Secretar de Stat in Ministrul Dezvoltarii Regionale si Locuintei au facut deschiderea evenimentului.

In plus, RoGBC a sustinut o prezentare cu tema “breaking the ‘circle of blame’ in Romania” si a moderat un panou de discutii despre "competitivitate prin sustenabilitate". Puteti citi mai multe despre prezentare aici : http://rogbc.wordpress.com/2009/03/14/presentation-on-breaking-the-circle-of-blame-in-romania/
buton_agenda.png Desi invitatiile pot fi oferite doar de organizatori, RoGBC poate cere o invitatie in numele membrilor sai. Agenda este disponibila aici. Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii.

Evenimentul a avut loc in data de 4 Martie 2009, ora 09:00, la Crowne Plaza Bucuresti (Str. Poligrafiei nr.1, Sector 1, Sala Primavera si Crown Ballroom B & C) si a fost urmat de un coktail oferit de Ambasada Regatului Tarilor de jos la Bucuresti.

Back